Essen Outdoor is uw leverancier als het gaat om Jacht, outdoor, hondentraining en bushcraft artikelen. Wij bieden een u een ruime keuze aan luchtbuksen, vuurwapens, patronen, kijkers, tassen, messen, kleding en andere uitrusting. Deze keuze is gebaseerd op onze 35 jarige jachtervaring in binnen en buitenland. Ons assortiment beslaat een groot aanbod van nationaal en internationaal bekende merken zoals: Deerhunter, Browning, Pinewood, Härkila, Zeis, Seeland, Swarovski en vele andere.

Wij leveren een goede service op het gebied van reparatie welke in onze eigen werkplaats wordt uitgevoerd en kunnen u adviseren over een evt. aankoop van een luchtbuks of vuurwapen. Tevens beschikken wij over de ruimte om luchtbuksen te testen tot 100m.

Let op! Vuurwapens worden uitsluitend verkocht aan personen boven de 18 jaar, en in het bezit van een geldig verlof of jachtakte. Dit geld ook voor de artikelen in de webshop. Alle (zware) luchtbuksen zijn vrij verkrijgbaar zonder vergunning in Nederland v.a. 18 jaar, legitimatie verplicht.

Wij staan u graag persoonlijk te woord met advies en uitleg. U bent van harte welkom in onze vestiging in Oldenzaal. Hier kunt u onze producten bekijken, aanpassen en kopen. De koffie staat klaar!